fin.png

Egenvård

Rikligt urval av receptfria mediciner

Vi hjälper Dig gärna att välja rätt egenvårdsprodukt som Du kan använda vid lindriga och tillfälliga besvär. Om det är någonting vi inte vet tar vi reda på!

Kosttillskott

Vi har ett mångsidigt utbud av näringsdrycker (bl.a. Nutridrink, Cubitan och Diasip) som ger extra energi och näringsämnen t.ex. i samband med olika sjukdomar, efter operationer och vid nedsatt aptit (bl.a. åldringar).

Naturläkemedel

Naturvårdsprodukters popularitet har ökat under de senaste åren. Vi följer med utvecklingen och upprätthåller ett mångsidigt och aktuellt utbud av produkter mot olika besvär.

Solidea -stödstrumpor och andra produkter

Solidea-produkter kan användas vid behandling av trötta och svullna ben, blodcirkulationsstörningar och även cellulit. Produkterna passar även som förebyggande vård. Solidea-produkterna är moderna och stiliga, samt uppfyller medicinska krav. Dessa rekommenderas åt personer som har sittande eller stående jobb, samt under flyg-, bil- och tågresor. Förebyggande behandling är också viktig under graviditet och som postoperativ vård.

Bassalvor och kosmetik

Många kända kosmetikserier hittar Du i vårt apotek, bl.a. Favora, Avene, Aco, Vichy och ekologiska serien Urtekram. Bland serierna finns det säkert produkter som passar just för din hud!

För att skydda huden mot solen har vi ett brett urval av produkter.
Vi har även bassalvor samt produkter för personlig intimhygien i våra hyllor.

Djur

På vår djurhylla hittar Du många olika alternativ för avmaskning av hund eller katt. Också vitaminer och näringstillskott samt hygienprodukter avsedda för djur finns i vår hylla. Vi har ett rikligt urval av produkter för att förebygga och behandla angrepp av parasiter.

I vårt urval ingår många produkter avsedda för vård av hästar och kor.

Sårvård

I vårt apotek finns många specialprodukter avsedda för sårvård.

Tandvårdsprodukter

Under de senaste åren har munhygienens betydelse för hälsan blivit allt bättre klarlagd. I vårt sortiment finns flera sorters tandkrämer, munvatten, tandborstar och produkter för vård av muntorrhet och blåsor. Dessutom finns det olika alternativ för skötsel av tandproteser.

Tobaksavvänjning

Personalen hjälper Dig gärna att bli av med nikotinberoendet och att välja rätt produkt. Tuggummi, sugtabletter och plåster finns i olika styrkor.

Hjälpmedel

I vårt sortiment finns produkter som stöder en trygg läkemedelsbehandling, bl.a. dosetter, tablettdelare och krossare samt gel som underlättar sväljandet av tabletter.

Vi har också hjälpmedel såsom promenadkäpp och griptång för att upprätthålla dagliga funktioner.

Batterier och andra produkter till hörapparat finns också i vårt urval.

Övriga

Pastiller, blodtrycksmätare, första hjälpväskor, läsglasögon, samt ledstöd avsedda för bl.a. vrist och knä är bara några exempel på andra hälsorelaterade produkter i vårt urval.

Dessutom har vi ett mångsidigt sortiment av TENA-produkter.